Skip to main content

Over FitFlow Den Haag


Mijn eerste fitnessles gaf ik in de gezellige sportstudio One aan het Westeinde in de jaren '80. Jarenlang was dit een bijbaan, maar in 2011 besloot ik de sprong te wagen en werd ik zzp-er in de fitness en aerobics.

Hier ligt nog steeds mijn hart, maar door overbelasting en rugklachten ging ik op zoek naar bewegingsvormen en technieken die zachter zijn voor je lichaam. Essentrics en Blackroll pasten precies in dat plaatje; twee lessen die ik nog steeds met veel plezier geef.

Essentrics bij de Arc de Triomphe!
Essentrics bij de Arc de Triomphe!


De klassieke Pilates-methode werd een nieuwe grote liefde dankzij fantastische docenten die toegankelijke Pilatesstudio's hebben opgezet. Een Marjolein van Sonsbeek die als geen ander 'imagery' weet te gebruiken. En Ann van Huffel met haar ton aan ervaring en een heerlijke flow in haar lessen waardoor je lekker aan het werk wordt gezet.

Omdat ik in de kracht van de basis geloof, maar ook denk dat er 'meer wegen naar Rome' leiden, heb ik mij niet enkel in één vakgebied gespecialiseerd, maar in meedere.

Zo ben ik o.a. een gecertificeerd Fitness, Blackroll, Essentrics en Classical Pilates docente. Ik blijf lessen en workshops volgen om bij te leren; momenteel volg ik de Comprehensive Classical Pilates-opleiding bij Ann van Huffel.

In mijn lessen wil ik de liefde voor deze vormen van bewegen overbrengen: met de juiste techniek, gecontroleerd en met plezier beter leren bewegen, zodat je sterker wordt en meer bewegingsvrijheid kan vinden in jouw lichaam. Dat is waar het allemaal om draait!

Mijn streven is om betaalbare toegankelijke kleine groepslessen neer te zetten, waar veel ruimte en tijd is voor persoonlijke begeleiding. In mijn Pilates-groepslessen ga ik zelfs nog een stapje verder, want daar maak ik gebruik van speciale apparatuur die je normaal alleen in privélessen gebruikt. Kortom, bij mij kun je terecht voor unieke groepslessen die elkaar complementeren en waar je gegarandeerd met een grote glimlach naar buiten loopt.

Tot ziens in de studio!

Quirine
FitFlow Den Haag