Skip to main content

Nieuws

Nieuws

 • We starten weer!

  6 september 2023

  We gaan weer lekker knallen: nieuw lesrooster en nieuwe aanbieding!

  De zon straalt nog volop, en wij zitten niet stil! Vanaf 12 september tot en met eind december zijn we terug met een uitgebreid lesrooster én gloednieuwe lessen om je sportieve doelen te bereiken.

  Gratis Proefweek: 13 t/m 27 september

  Begin het seizoen met een voorsprong. Van 13 tot en met 27 september kun je volledig gratis deelnemen aan de proeflessen.

  Nieuw op het Rooster

  • Gentle Flow Yoga: Voel je zen met Naomi Nieuwkerk; elke woensdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur in de Malakkastraat. Maak gebruik van je gratis proefles op 13 september en/of profiteer van de introductieprijs: 10 lessen voor slechts €99 (vaste groep).

  • Barre Flow: Voeg een vleugje elegantie toe aan je workout met Sam Maclennan. Elke dinsdagavond om 20.00 uur in het Koorenhuis. Reserveer je gratis proefles op 12 september en/of ontdek de speciale introductieprijs van 10 lessen voor €99 (vaste groep).

  Hoe boek je jouw les?

  Simpel! Ga naar het lesrooster om je les te boeken of bezoek de lespagina voor meer informatie over elke afzonderlijke les.

  Ik kan niet wachten om je weer terug te zien in de studio! Tot snel op de mat!

   

 • Nieuwe website

  1 januari 2022

  Groot nieuws! De website en het logo van FitFlow Den Haag zijn in een nieuw jasje gestoken om een nieuwe en frisse start te maken.
 • Hits: 2382