Skip to main content
"All great achievements require time." – Maya Angelou

Wil je aan je conditie werken en kracht opbouwen? Dan zijn deze kleinschalige fitnesslessen echt wat voor jou!

FitFlow Den Haag biedt twee verschillende soorten fitnesslessen aan: circuit en small group fitness.

Small Group Fitness
Bij deze small group fitnesslessen ga je terug naar de basis. Aan de hand van een schema leggen we een stevig fundament om de juiste techniek (weer) onder knie te krijgen, blessures te voorkomen en kracht en conditie op te bouwen.

Heb je de basis wel onder de knie en ga je liever voor een snellere, afwisselende(re) fitnessles? Kies dan voor de circuittraining.

Circuit
In leuke en afwisselende lessen doen we oefeningen als burpees, squats, en lunges totdat je het hele circuit hebt doorlopen.

Heb je nog niet zo veel ervaring met fitness? Ga dan voor small group fitness of Personal Training (PT).

Wat is het verschil?
Het verschil tussen de fitnesslessen en de circuitlessen is dat je bij circuit in een groepje van maximaal zes personen traint waarbij je gebruikmaakt van je eigen lichaamsgewicht of werkt met lichte gewichtjes, rekbanden, ballen, etc. De intervaltimer bepaalt wanneer je pauze neemt of doorgaat naar de volgende oefening.

Bij small group fitness zijn de groepen kleiner en werk je in een groepje van maximaal drie personen. Je werkt aan de hand van een schema om je vorderingen te volgen. Hierdoor kan je meer je eigen tempo bepalen, zwaarder of minder zwaar trainen, meer aan je techniek werken en de oefeningen aanpassen aan jouw lichaam. De small group fitness valt niet onder de reguliere groepslessen (gezien het kleine groepje).

Kies voor Personal Training als je liever alleen traint of een persoonlijk schema nodig hebt omdat je blessures hebt of een starter bent.
Meer informatie over fitness
◗ Wil je weten wat anderen van FitFlow Den Haag vinden? Bekijk dan hier de reviews van OneFit Members.
Goed om te weten voordat je naar de les komt
◗ De lessen zijn geschikt voor beginners en intermediates, tenzij anders vermeld.
◗ De circuitlessen gaan door bij een bezetting vanaf drie personen. Small group fitness gaat door bij een bezetting vanaf twee personen.
◗ In de les draag je schone sportschoenen.